/ Przepisy / Pucharki z galaretką i bezami

Opis przygotowania

Przygotować kilka różnokolorowych galaretek. Przelać do miseczek i odstawić do zastygnięcia. Następnie pokroić na kawałki lub zrobić kulki (łyżeczką do wycinania z jabłek gniazd nasiennych). Wraz z pokruszonymi bezami przełożyć do pucharków. Polać jogurtem, uperfumowanym skórką otartą z pomarańczy. Można udekorować miętą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 190
Ewa gotuje - odc. nr 190

Już niedługo Dzień Dziecka, dlatego w tym programi wa przygotuje potrawy...

 

Podobne przepisy

Smoothie trójkolorowe

Z malin, szpinaku i jogurtu!

Cwibak

Białka oddzielić od żółtek. Ogrzane do temperatury pokojowej masło utrzeć z połową cu ...

Cytrynowa babka z mascarpone

Z wianuszkiem owoców;-)

Pianka truskawkowa

Na spodzie z ciasteczek;-)

Wróć do listy przepisów