/ Przepisy / Tagliatelle z marchewki

Opis przygotowania

Marchewki obrać i pokroić na wstążki – obieraczką do warzyw lub mikserem wyposażonym w specjalną końcówkę.

Zblanszować. Przełożyć na talerz. Podawać z domowym sosem pesto, wiórkami parmezanu i bazylią.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 421
Ewa gotuje - odc. nr 421

Tym razem Ewa zabierze nas w kulinarną podróż po kuchniach świata. Zacznie...

 

Podobne przepisy

Surówka z selera

Seler zetrzeć na tarce jarzynowej...

Cebula prażona

Warto zrobić ją w domu!

Zupa koperkowa z brukselką

Kolejna odsłona jarzynowej!

Pomidorówka dla dzieciaka

Kremowa zupa, w której sprytnie "schowały" się warzywa...

Wróć do listy przepisów