ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 114

OPIS ODCINKA

Ziołowa ryba w śmietanie pieczona, deser z awokado Tym razem w „Ewa gotuje” potrawy wykwintnej kuchni polskiej: jesiotr w ziołach i śmietanie, na deser awokado. Też w śmietanie – tyle, że na słodko. To ciekawostka, bowiem zazwyczaj owoc awokado przyrządzamy na słono, najczęściej jest składnikiem sałatek lub past kanapkowych.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na ipla.tv
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Pucharek z awokado

Śmietanę ubić na sztywno, dodać cukier waniliowy. Miąższ z awokado wydrążyć i rozgnie ...

Jesiotr w śmietanie

Filety podzielić na kawałki mniej więcej wielkości plastra pomidora. Oprószyć solą i ...

Wróć do listy odcinków