/ Przepisy / Sałatka na warzywach z rosołu

Opis przygotowania

W misce wymieszać majonez, śmietanę i musztardę. Przyprawić pieprzem.

Dorzucić pokrojone warzywa z rosołu oraz ugotowane ziemniaki, groszek i ogórki. Delikatnie wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 461
Ewa gotuje - odc. nr 461

W jednym z poprzednich odcinków Ewa użyła sosu rumianego i obiecała, że...

 

Podobne przepisy

Zupa szpinakowa z fetą

Smaczny krem w wersji wege;-)

Marynowany imbir

Znakomity dodatek do sushi, ale nie tylko;-)

Flaczki z boczniaków

Barowy klasyk - w moim wydaniu zamiast flaków są boczniaki!

Zupa z Jasia

Fasolę namoczyć w wodzie - najlepiej przez całą noc. Następnie ugotować

Wróć do listy przepisów