Kultowa potrawa z PRL-u...
Curry wurst;-)
Znakomicie smakują z kwaśną śmietaną lub z... kiełbasą z pstrąga!
Na sosie żurawinowym...
Orientalna wersja ryby po grecku...
Podane na sosie grzybowym;-)
Na cieście chlebowym!
Przysmak z Holandii!
Z krakowską suchą;-)
A do tego kasza z ćwikłą...
Z grzybami i żurawiną!
Podana z zielonym purée!
Z piekarnika...
W stylu włoskiej lasagne!
Inspirowane... roladą śląską!
Eintopf na niedzielę!
Smak dzieciństwa!
Z kurczakiem i królikiem...
Włoski klasyk w sezonowej odsłonie;-)
I czosnkiem niedźwiedzim;-)
Pod beszamelem...
I serem żółtym...
Z boczkiem i zielonymi szparagami;-)
Gulasz na wędlinie;-)
Innymi słowy jajka po farmersku...
Z oscypkiem...
Z kaszą i ćwikłą;-)
Grzyby w cieście naleśnikowym...
Kataloński gulasz z dużymi kawałkami cielęciny...
Tradycyjna potrawa z Meksyku;-)
Flagowe danie peruwiańskiej kuchni chińskiej zwanej chifa!
Coś w rodzaju curry z kurczaka;-)
Domowa wersja kultowej konserwy rybnej!
Smażony i zapiekany;-)
I serem pleśniowym...
Jednogarnkowy przysmak z Francji;-)
Z orzechami i grana padano;-)
Zagrebački Odrezak...
A do tego ryż z rodzynkami...
A do tego mix sałat!